Posteleinsalade met radijs

Posteleinsalade met radijs

Posteleinsalade met radijs

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 bosje radijs
200 gr postelein
3 eetlepels olie
3 eetlepels (rozemarijn)azijn
1 theelepel basilicum
1 theelepel Franse mosterd
zout, peper

Bereiden

Verwijder het blad en de worteltjes van de radijsjes, was ze en snijd ze
in plakjes.
Verwijder het onkruid uit de postelein, was de groente en laat hem in een
vergiet uitlekken.
Doe de olie, azijn, basilicum, mosterd, zout en peper in een slaschaal,
roer dit tot een sausje en schep er de radijsjes en de postelein door.
Lekker bij kip.

In plaats van postelein kunt u ook raapstelen of spinazie gebruiken.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus